Stambeno poslovni objekat u ulici Cara Nikolaja II br.75-77 na Vračaru, Beograd

OBJEKAT JE USELJIV

Objekat poseduje pravosnažnu upotrebnu dozvolu i sve nepokretnosti su uknjižene i useljive. Objekat poseduje energetski pasoš klase B.

 

Preostalo je za prodaju:

 

– Trosoban stan na trećem spratu površine 130 m2

– Četvorosoban stan u potkrovlju površine 143 m2           AKCIJSKO SNIŽENJE CENE OD 22. OKTOBRA 2018!

– Dva poslovna apartmana na prvom spratu (površine: 36 m2 i 130 m2)
AKCIJSKO SNIŽENJE CENE ZA POSLOVNI APARTMAN 130 m2 OD 22. OKTOBRA 2018!

– Sedam garažnih mesta u drugom podzemnom nivou.

Lokacija

U blizini Kalenić pijace, na uglu ulice Cara Nikolaja II (ranije Ulica 14.decembra) i Jirečekove ulice, Energoprojekt Visokogradnja je sagradila stambeno–poslovni objekat koji ima prizemlje, šest spratova i potkrovlje, kao i dve podzemne etaže sa garažnim mestima. Samu lokaciju koja spada među najatraktivnije gradske zone za stanovanje i poslovanje, odlikuje odlična infrastrukturna opremljenost i snabdevenost, povezanost sa drugim delovima grada razvijenom mrežom gradskog saobraćaja, bogatstvo kulturnih i komercijalnih sadržaja.

Opis objekta

Ukupna bruto površina objekta iznosi: 5.401,77 m2, od čega je površina nadzemnih etaža: 4.088,07 m2, a podzemnih etaža 1.313,70 m2. Prizemlje i prvi sprat objekta namenjeni su delatnostima i poslovnim apartmanima, dok je na ostalim nadzemnim etažama predviđeno stanovanje. Poseban komfor korisnicima omogućavaju dva podzemna garažna nivoa, kojima se pristupa rampom sa kolsko-pešačkog platoa iz Jirečekove ulice. Iz ulice Cara Nikolaja II projektovana su dva ulaza u stambenu zonu objekta sa zasebnim vertikalnim komunikacijama. Dodatni utisak sigurnosti i intime ostvaren je smeštajem malog broja stanova po etaži (dva, odnosno tri stana po ulaznoj vertikali počev od drugog sprata do potkrovlja). Kao vizuelni akcenat objekta na delu ravnog krova smeštena je krovna bašta sa dekorativnim samoodrživim zelenilom. OBJEKAT JE PROJEKTOVAN I GRADI SE U SKLADU SA VAŽEĆIM PROPISIMA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST ZGRADA.

Projektovano je 5 lokala u prizemlju, svi sa ulazima iz Ulica cara Nikolaja Drugog, površine od 30m² do 120m² sa kompletno opremljenim sanitarnim čvorovima uz mogućnost kreiranja samog prostora prema delatnosti koja se u njemu obavlja. 8 poslovnih apartmana, površine od 24m² do 129 m² (24m2-2, 36-1, 38-3, 54-1 i 129m2-1). 27 stanova različitih struktura i to: – jednoiposobni, površine 43,83 m2 – dvosoban površine 58,48 m2 – dvoiposobni, površine 56,56 m2 – tri tipa trosobnih stanova, površina 87,97 m2, 94,82 m2 i 129,69 m2, od II do VI sprata – jedan četvorosoban stan, površine od 143,49 m2, na potkrovlju. Svi stanovi, osim jednoiposobnih, su dvostrano orijentisani, prema Ulici cara Nikolaja Drugog i prema dvorištu. Garažna mesta su na I i II podzemnom nivou objekta.  41 garažno mesto, od čega 16 na prvom podzemnom nivou i 25 na drugom nivou, uključujući i dva garažna mesta za invalide.

Materijalizacija i opremanje

Materijalizacija fasade i završne zanatske obrade urađene su od visokokvalitetnih materijala u skladu sa lokacijom, kategorijom stanovanja i dobrom izvođačkom praksom Energoprojekta. Ulične fasade i ulazne partije su od kamena, koji u koloritu kombinuje diskretne tonove i akcente jačih boja i već na prvi pogled odaje utisak kvaliteta i dobrog dizajnerskog rešenja. Prozori i balkonska vrata su od termoizolujućih petokomornih PVC profila sa roletnama, nemačke proizvodnje, koji se zastakljuju dvostrukim niskoemisionim staklom. Na izlozima lokala u prizemlju predviđena je zastakljena aluminijumska konstrukcija sa dvostrukim niskoemisionim sigurnosnim staklom, takođe vrhunskog nemačkog proizvođača (TROCAL). Na kosim krovnim površinama u potkrovlju predviđeni su „VELUX“ krovni prozori. Za završne obrade u stanovima i poslovnim apartmanima odabrani su kvalitetni i dugotrajni materijali koji stanarima pružaju udobnost i toplinu doma: hrastov parket, granitna italijanska keramika, nemačke baterije GROHE u kuhinjama i kupatilima, sigurnosna vrata na ulazima u stanove i sl. Ulazi u prizemlju i spoljne površine ispred ulaza, uključujući i spoljne stepenice obložene su kamenom sa protivkliznom završnom obradom, dok su unutrašnje površine stepeništa i podesti obloženi granitnom protivkliznom keramikom prve klase. Vrata na ulazu u garažu su metalna rolo vrata sa perforacijama, sa daljinskim upravljanjem. Svi prostori u objektu opremljeni su savremenim instalacionim sistemima, uključujući „split“ sistem za svaki stan i poslovni apartman.

 

Način plaćanja

Ugovorima o kupoprodaji nepokretnosti predviđene su dve mogućnosti za plaćanje, i to:

  1. plaćanje ukupnog ugovorenog iznosa u celosti u roku od mesec dana od overe ugovora kod notara ili
  2. po dogovoru

Služba prodaje

SLUŽBA PRODAJE  Bulevar Mihaila Pupina 12, 11070 Beograd, Srbija

Telefoni:  062 490 916, 011/ 310 15 92, 310 15 94

e-mail: prodaja@energovg.rs