ENERGOPROJEKT je najveća srpska izvođačka kompanija, sposobna da realizuje najkompleksnije projekte.

Mi smo jedina kompanija u regionu koja se nalazi na listama renomiranog američkog časopisa „Engineering News Report“ među 220 najboljih međunarodnih projektantskih i 225 međunarodnih izvođačkih kompanija.

ENERGOPROJEKT VISOKOGRADNJA je najveća kompanija sistema. Za više od šest decenija poslovanja, od osnivanja 1951. godine do danas, postala je vodeća izvođačka kompanija jugoistočne Evrope u oblasti izgradnje, inženjeringa i upravljanja projektima.

Naš raznovrstan portfolio obuhvata: administrativne, komercijalne, stambene zgrade, konferencijske centre, bolnice i zdravstvene centre, turističke i sportske centre, industrijske i infrastrukturne objekte.

ENERGOPROJEKT VISOKOGRADNJA sprovodi svoje aktivnosti u duhu najfinije tradicije Energoprojekta na više od desetak lokacija na tri kontinenta: Evropi, Aziji i Africi. Brojimo više od 800 ljudi, među kojima oko 200 inženjera različitih profila, drugih visokostučnih kadrova, tehničara i radnika, svih specijalizovanih u oblasti izgradnje na domaćem i međunarodnom tržištu.

U izgradnji boljeg sveta kreativna i kvalitetna rešenja naših projekata pomažu zajednicama da se razvijaju i omogućavaju da se poboljša kvalitet života ljudi.

Svet je danas izuzetno povezan i tržišno otvoren za veliki broj konkurentnih kompanija. Opstaju i pobedjuju samo najuspešniji. Jedine granice za ljudska dostignuća su upravo one koje sami stavljamo pred sebe.

Svakim danom ostvarujemo rezultate kojima poručujemo da ne postoje granice za nas.

MI SMO ENERGOPROJEKT
MI GRADIMO LEPŠI SVET!